Vespinja’s Lila

NORDIC MVA, POHJ & FI & SE & NO & EE MVA
Helsinki Winner-16 & Helsinki Junior Winner-16

VESPINJA’S LILA

”LAILA”

narttu, synt. 28.02.2016 | Laila KoiraNetissä |
kasv. & om. Annikki Peltola |

– terveys: lonkat A/A (04/2019), kyynärät 0/0 (04/2019), silmät terveet (11/2019), polvet 0/0 (11/2019), sydänkuuntelu ok (11/2019)
– näyttelytulokset: pentuluokasta RYP-4, parikilpailussa BIS 2 (Vespinja’s Maurizion kanssa), muotovalio, 6 x CACIB (FI & SE), RYP-2

Laila on mittatilauspentu minulle itselleni. Se on ”koottu” minulle tärkeistä ja rakkaista koirista, ja sen sukutaulusta löytyvät mm. molemmat kantakoirani, Immu ja Vespina. Olen kasvattanut tai omistanut Lailan molemmat vanhemmat, kolme neljästä isovanhemmasta, ja koko joukon muitakin sukulaisia. Nimikin sillä oli olemassa jo ennen syntymäänsä: pentu kastettiin emänsä (Kimblewick Sicilian Lilac) mukaan Lilaksi, mutta kutsumanimi ”suomennettiin” aika pian enemmän tyypin itsensä näköiseksi.

Vaikka aivan täydellinen ei ole Lailakaan, niin tärkeimmät palikat siinä on kohdallaan: se on nätti ja tasapainoinen, riittävän vahvaluustoinen narttu joka kantaa itsensä kauniisti ja liikkuu kevyesti ja vaivattomasti. Luonteeltaan Laila on kaikin puolin mutkaton, iloinen ja sosiaalinen kaikkien kaveri, helppo arjessa ja ongelmaton laumassa.

Meillä on varovaisissa haaveissa pentueellinen pikkulailoja lähivuosille.

Laila ja velipoika Löppönen, erottamattomat.